Damesteam1 Pauwervoll Ermelo niet opgewassen tegen Spiker dames 1

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdag 7 februari in sporthal Calluna met 1-3 verloren van Spiker dames 1.

Te laat op gang
In de eerste set kwam de thuisploeg te laat op gang, waardoor de ploeg uit Eerbeek al snel een voorsprong nam. De Ermeloërs konden niet op tijd herstellen en moesten de eerste set met 19-25 aan de gasten laten. In de tweede set leek Spiker trager te starten, wat leidde tot een achterstand.

Te traag
Toen de thuisploeg sterker ging serveren, kreeg Spiker nog meer moeite om in het spel te blijven. De Ermeloërs pakten met 25-21 de setwinst. In de derde set waren de dames van Pauwervoll te traag in de verdediging, waardoor de Eerbekers druk konden zetten.

Te veel fouten
Ook werden er te veel fouten gemaakt bij de thuisploeg en was de servicedruk een stuk minder. De set werd door Spiker met 21-25 gewonnen. Ook in de laatste set konden de Ermelose volleybalsters het tij niet keren en waren vaak te laat. Dat leverde Spiker de 20-25 setwinst op.

• De volgende wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 28 februari tegen EVV Bultman-Hartholt dames 1 in sporthal ’t Luiken te Elburg; aanvang 19.30 uur.