BouwSports Ermelo wandelt gezellig en sportief 2019 in

Stipt 9.00 uur vanochtend, zaterdag 5 januari, startte een grote groep sportievelingen de nieuwjaarswandeling van sportschool BouwSports aan de Kerkdennen 40A. De wandeling is al jarenlang een traditie om een nieuw jaar sportief en gezellig in te luiden.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Borreltje in de rugzak?
Natuurlijk werd voor aanvang in de gezellige sportschool luidruchtig gezoend en de handen geschud om elkaar het allerbeste toe te wensen voor een gloednieuw jaar. Ondertussen werd bij de gidsen en route-uitzetters Wim en Mick nieuwsgierig gehengeld naar de aard en de lengte van de wandeling, en of het traditionele borreltje voor onderweg in de rugzak zat.

Spannende bospaden
De wandeling zou volgens de beide heren grotendeels voeren via spannende bospaden om na een kilometer of 7 te arriveren bij dé vijfsprong. Voor een korte stop om een hartversterkertje te nuttigen, en waar bovendien de wegen zich zouden scheiden. Een groep keerde namelijk weer terug naar de sportschool. De echte diehards wandelden nog een kilometer of 6 verder en vingen dan de terugtocht aan. Alle wandelaars werden bij terugkomst verwend met warme chocolademelk , glühwein en krentenwegge.

Grootste aanbod
BouwSports is dé sportschool in Ermelo waar je van jong tot oud kan sporten. Het gaat om een ruim opgezette sportschool met 2 fitness-zalen en aparte zalen voor spinning, groepslessen en vechtsporten. BouwSports heeft het grootste groepslessen-aanbod van Ermelo. Met activiteiten zowel binnen als buiten de sportschool is er altijd wel een reden om te komen trainen.

Nieuwsgierig?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen