Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en DVS’33 Ermelo gaan uit elkaar

Piet Smit in gesprek met Bert van Hunenstijn tijdens zijn hoofdtrainerschap bij DVS'33.
Piet Smit in gesprek met Bert van Hunenstijn tijdens zijn hoofdtrainerschap bij DVS'33.
Foto: Archief Theo Aalten

Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn heeft deze week het bestuur en de TC van DVS’33 Ermelo laten weten dat hij na het huidige seizoen niet meer beschikbaar is als hoofdtrainer van DVS.

Dit bericht DVS’33 donderdag 20 december.

Tijd voor iets anders
Bert van Hunenstijn verklaarde zijn afscheid: “Iets terug doen voor je club waar je zoveel van hebt gekregen is schitterend, maar na dit seizoen is het tijd voor iets anders. Er staat een fantastische groep en staf. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we de tweede seizoenshelft met de groep gaan werken aan een prachtig klapstuk, want promotie is het doel!”.

Jammer
Voorzitter Aart Goossensen lichtte toe: “Afgelopen dinsdag heeft Bert het bestuur ingelicht dat hij volgend seizoen een andere uitdaging aan wil gaan. Het bestuur van DVS betreurt deze keuze van Bert, maar respecteert zijn keuze wel. Bert is een fijne hoofdtrainer om mee samen te werken, wordt op handen gedragen binnen de vereniging en is een prettig mens in de omgang. Daarnaast zijn we sportief succesvol en doen we nog volop mee om de prijzen.”

Na twee seizoenen
Aan het einde van dit seizoen komt er na twee seizoenen een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. Van Hunenstijn nam vorig seizoen de verantwoordelijkheid over van interim-trainer Willem Leushuis. In het verleden was de Ermeloër als trainer onder andere actief voor Zwart-Wit ’63, Roda’46 Leusden en SDC Putten. Vorig seizoen eindigde DVS op een verdienstelijke derde plaats in de Derde Divisie. Ook dit seizoen doet DVS mee om de bovenste plaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen