Buurtsportfestijn Anders dan Anders in Sportcentrum Triade Ermelo

Foto: Heel Ermelo Beweegt

In de kerstvakantie op vrijdag 4 januari 2019 wordt er weer een buurtportfestijn georganiseerd door Heel Ermelo Beweegt. Het thema dit keer is Anders dan Anders.

Dit betekent veel speelplezier met nieuwe spellen, het volgen van uitdagende clinics en het snoepen van verrassend lekkere en gezonde tussendoortjes. En wat ook echt anders is, is de locatie. Want deze keer is het festijn in Sportcentrum Triade.

Gezond Tussend’ooren
Op het Buurtsportfestijn trappen we samen met wethouder Hans de Haan de JOGG-campagne Gezond Tussend’ooren af. Deze campagne stimuleert ouders van peuters (2-4 jaar) te kiezen voor gezonde tussendoortjes voor hun kinderen. Deze tussendoortjes zijn niet alleen gezond en lekker maar zien er ook erg leuk en kleurrijk uit. Wat te denken van een selderijrups of een komkommertwister! Ook lekker zijn de mini groenten met yoghurtdip.

Clinics 
Naast veel bijzondere spellen zijn er ook weer diverse clinics. Hiervoor kan ter plekke worden ingeschreven. Op het programma staat onder andere een clinic schermen? Dat is anders dan anders toch! Een mooie kans om kennis te maken met deze gave sport. Ook is er een clinic turnen. Hou voor het volledige programma en de tijden onze website www.heelermelobeweegt.nl in de gaten.

Andere locatie
Het festijn vindt deze keer plaats in Sportcentrum Triade. Omdat we daar drie zalen tot onze beschikking hebben, kunnen we de spellen nog beter op leeftijd indelen. Alle kinderen tussen de 2 – 12 jaar oud en hun ouders, opa’s en oma’s en verzorgers zien we dan ook graag op vrijdag 4 januari van 10.00 tot 16.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen. De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen