Zwarte band voor Ashvini Ramasray van Kemposchool Kanhai Ermelo

Foto: Avinash Ramasray

De Ermelose Kemposchool Kanhai heeft er een zwarte bandhouder bij. Tijdens de kempo examens in Gouda, heeft de 22-jarige Ashvini Ramasray haar felbegeerde zwarte band kempo behaald. Dit nationaal kempo examen werd afgenomen door het bestuur van de Shaolin Kempo Bond.

Zenuwslopend
De examens bestonden uit verschillende onderdelen, te weten kata, kumite en sparren, die werden beoordeeld op kracht, uitstraling, inleving, en techniek. Na afloop gingen de examinatoren in beraad en volgde er voor de kempoka en het publiek een zenuwslopend moment van afwachten.

Dit werd uiteindelijk beloond met de verlossende woorden van de voorzitter van de bond, die meedeelde dat examenkandidaat Ashvini Ramasray geslaagd was. Zij ontving van de voorzitter een ingelijst diploma en haar leraar Soeresh Kanhai mocht de zwarte band om haar middel knopen.

Trots
Kanhai is uiterst trots op zijn leerling en weet dat de nieuwe zwarte bander een aanwinst is voor de Kemposchool, maar ook voor Ermelo. Met deze kwalificatie kunnen jonge sporters geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Voor meer informatie www.kemposchoolkanhai.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen