Stichting DOEH sponsort trainingspakken J08-2 van FC Horst Ermelo

Foto: Stichting DOEH

Vanmorgen, zaterdag 15 december, heeft het bestuur van Stichting DOEH trainingspakken uitgereikt aan team JO8-2 van FC Horst. Voorzitter Heidi Daenen en penningmeester Willemijn van der Boon genoten er duidelijk evenveel van als het team zelf.

Dit bericht het bestuur van Stichting DOEH.

‘Ons eigen doel’
Het bestuur meldt: “Fijn dat onze achterban steeds groter wordt en wij onze naam én ons doel steeds meer bekendheid kunnen geven. Want ook deze sponsoring heeft alles te maken met ons eigen doel: een groen en veilig buitengebied voor mens en dier. Dit is zeker van belang voor de jonge kinderen in dit buitengebied. Het is prachtig dat onze jongens en meiden ook op zo’n jonge leeftijd een mooie gelegenheid hebben om te sporten in het buitengebied. We hopen dan ook dat dat zo blijft en dat ze veilig op de fiets van en naar FC Horst kunnen rijden. Dat hopen we zeker nu een groot bedrijf in dit gebied uitbreiding vraagt om ook op zaterdag te gaan werken, waardoor het vrachtverkeer ook in het weekend toe zal nemen. De wegen rondom FC Horst zijn erg druk en er wordt ontzettend hard gereden.”

Stichting DOEH zegt in gesprek met de gemeente Ermelo te zijn en te blijven over de veiligheid van de jongens en meiden door middel van goede fietspaden en veilige oversteekplaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen