Doelman Daan Huiskamp keert terug bij DVS’33 Ermelo

Foto: DVS'33 Ermelo

De Technische Commissie van DVS’33 Ermelo meldt vrijdag 14 december dat Daan Huiskamp komend seizoen terugkeert bij de Ermelose derde divisionist, waar hij van 2012 tot en met 2017 ook al onder contract stond.

Thuiskomen
Daan Huiskamp: “De afgelopen anderhalf jaar ben ik DVS intensief blijven volgen. In 2012 haalde Henk Brentjes mij over om van AGOVV naar DVS te komen. Ik heb 5 geweldige seizoenen gehad met het kampioenschap in de Hoofdklasse als absoluut hoogtepunt. In 2017 nam ik afscheid als ‘Speler van het Jaar’. Stiekem hoopte ik al, dat ik mijn carrière zou kunnen afsluiten in Ermelo, het voelt als thuiskomen. Dat dit wederzijds is, blijkt ook uit alle reacties, die ik gisteren heb gekregen van spelers, supporters en sponsors van de Businessclub van DVS. Dat maakt me trots en ik kijk erg uit naar komend seizoen.’’

Basil en Roald
De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Basil Camara en Roald de Vries over een nieuwe tweejarige verbintenis. Voor Basil betekent dat het vierde en vijfde seizoen en voor Roald de Vries maar liefst het twaalfde en dertiende seizoen bij de ‘Geelzwarten’.

Benjamin en Lars
Het contract met Benjamin Roemeon, dat nog doorliep tot en met het komende seizoen, is opengebroken en met één jaar verlengd, zodat de ‘publiekslieveling’ nog voor minimaal twee seizoenen aan DVS verbonden zal zijn. Lars Dekker heeft voor een jaar bijgetekend.

Doorlopend contract
Er zijn een aantal spelers, die nog beschikken over een doorlopend contract. Zo zullen Jorran van Santen, Maurice de Ruiter, Christiaan van Hussen, Oktay Öztürk, Daniël van Warven, Coen Vloedgraven, Julian de Ruiter en Frank van der Burg ook het komende seizoen te bewonderen zijn aan de Sportlaan.

In gesprek
Met de overige spelers is de TC nog in gesprek. Hierover later meer. De talentvolle keeper Dean Bredewolt heeft aangegeven DVS aan het einde van het seizoen te verlaten. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dennis Hollart stopt na dit seizoen met voetballen. Zijn veranderde werkomstandigheden en komst van een tweede kind hebben hem dit besluit doen nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen