Kick-off ONK Poker 2019 in Ermelo in recordtijd uitverkocht

Foto: Eigen foto

Binnen 20 minuten was de kick-off van het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Poker 2019 uitverkocht. Driehonderd pokerliefhebbers zijn er op zondag 13 januari bij als de kick-off plaatsvindt in Hotel de Heerlickheijd in Ermelo.

Bij de kick-off wordt de hele zaal omgetoverd tot een ware pokerroom en live gestreamd op het internet. Thuisblijvers kunnen daardoor hun favoriete pokerspeler live volgen.

Dit bericht de organisatie.

In recordtijd uitverkocht
Maandagavond om 20:00 ging de kaartverkoop van start. Slechts 20 minuten later waren alle 300 tickets verkocht. Vorig jaar duurde het 45 minuten voordat het uitverkocht was. Dat betekent dat de kick-off van het ONK Poker in Ermelo in recordtijd was uitverkocht. Dit blijkt maar weer dat er meer dan genoeg pokerliefhebbers in Nederland zijn. Voor de organisatie beloofd het een mooi jaar te worden mede door het vijfjarig bestaan van het

Open Nederlands Kampioenschap Poker
Dit seizoen zullen er 150 voorrondes plaatsvinden door heel Nederland. Bij elke liefhebber zijn er wel een of meerdere pokertoernooien in de buurt. Alle voorrondes voor het nieuwe seizoen komen op maandag 10 december online.

Nieuwe website ONK Poker
Op maandag ging tevens de nieuwe website van ONK Poker online. Met leuke features moet het voor deelnemers nog leuker worden. Ze kunnen o.a. hun eigen statistieken bijhouden en het inschrijven voor een pokertoernooi is sneller geworden. Ook komen er nog vele features bij waar de organisatie nu druk mee bezig is. Bekijk hier de nieuwe website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen