Dames Pauwervoll Ermelo belanden in dip en verliezen van SV Dynamo

Foto: Eigen foto

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft vrijdag 30 november in Omnisport Apeldoorn met 3-1 verloren van SV Dynamo dames 4.

De Ermelose volleybalsters begonnen uitstekend aan de wedstrijd en deze keer was er geen sprake van een trage start. Met een goede service en degelijk volleybal werd de thuisploeg verrast.

Inhaalrace
Dynamo probeerde nog terug te komen, maar de winst in de eerste set ging met 19-25 naar Pauwervoll. In de tweede set namen de gasten door een goede service een kleine voorsprong. De Apeldoornse dames begonnen aan een inhaalrace en gingen de gasten voorbij, wat leidde tot de 25-20 setwinst.

Dip
In de derde set leek Pauwervoll aan te haken bij Dynamo, maar belandde halverwege in een dip. De Ermelose volleybalsters wisten zich hier niet van te herstellend en verloren met 25-15. In de derde set had de thuisploeg steeds een kleine voorsprong, maar liep tegen het einde verder uit. Pauwervoll toonde vechtlust en kwam nog gevaarlijk dichtbij, maar verloor de laatste set uiteindelijk met 25-22. Toch was er ook in deze wedstrijd verbetering te zien bij de Ermelose ploeg. De speelsters raken beter op elkaar ingespeeld en beginnen het nieuwe systeem onder de knie te krijgen.

Zaterdag
De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 december in sporthal Schalkhaar tegen Avior dames 2; aanvang 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen