Bikkels van EFC’58 Ermelo halen met korte broek challenge geld op voor KWF

Foto: Website EFC'58

Michiel Schoonhoven en Julian Issing dragen tot aan de kerstvakantie een korte broek. Dat is in de zomer natuurlijk hartstikke leuk en zeker niets bijzonders, maar nu de temperatuur richting vriespunt gaat. moet je wel een echte bikkel zijn.

Tot de kerstvakantie
De jongens, die beiden 10 jaar oud zijn, doen het echter voor een goed doel, namelijk het KWF. Michiel: “Mijn oma heeft kanker en de oom van Julian heeft kanker gehad, en daarom willen wij geld inzamelen voor onderzoek om kanker te behandelen. Ons doel is om tot aan de kerstvakantie in onze korte broek te blijven lopen.’’

Help jij ook mee?
De jongens, die beiden in groep 7 van de Klokbeker zitten, vragen middels dit geweldige initiatief of klasgenoten, leraren, familie, vrienden en buren hen willen helpen door geld te doneren. Dat mag met een bedrag per week of een totaalbedrag. Op de Klokbeker hangt een intekenlijst en ook bij EFC’58, de club waar Julian voetbalt, zijn flyers opgehangen en op de bar staat een pot, waarin men een bijdrage kan doen.

Hulp van Ed Bok
De stoere bikkels streven naar een bedrag van 3.000 euro, maar daarvoor hebben ze wel de hulp van zo veel mogelijk gulle gevers nodig. Ed Bok, PR- en sponsorman bij EFC’58, vindt het een geweldig initiatief en brengt het onder de aandacht via de website van de club en Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen