Voorzitter DVS’33 Ermelo heeft vertrouwen in goede afloop van ‘zaak’ hoofdtrainer

Aart Goossensen in gesprek met Piet Smit.
Aart Goossensen in gesprek met Piet Smit.
Foto: Archief Theo Aalten

Blijft Bert van Hunenstijn hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo? DVS-voorzitter Aart Goossensen heeft vertrouwen in een goede afloop.

Dat verklaarde de voorzitter vrijdagavond 9 november aan de sportverslaggever van ermelo.nieuws.nl

Wilde verhalen
Aart Goossensen betreurt het dat de zaak vooral in de media zo hoog opgelopen is. Niet iedereen kon het geduld opbrengen om te wachten op een reactie vanuit het DVS-bestuur, waardoor er allerlei wilde verhalen verschenen, waarin dingen stonden die niet of slechts gedeeltelijk klopten.

Gesprek
Goossensen laat weten dat in vervolg op de verklaring van donderdag met betrekking tot de ontstane situatie rond Bert van Hunenstijn, er vrijdagmorgen een prettig en open gesprek heeft plaatsgevonden tussen het bestuur van DVS, de Technische Commissie en de hoofdtrainer.

Aanblijven van Bert
Komende maandag zal er verder over gesproken worden, waarbij ook de spelers van het eerste elftal aanwezig zijn, waarna er naar verwachting maandagavond duidelijkheid zal worden gegeven over de uitkomst van de gesprekken. Volgens DVS-voorzitter Aart Goossensen was het een positief gesprek. Hij heeft vertrouwen in een goede afloop, namelijk het aanblijven van Bert van Hunenstijn als hoofdtrainer.

Lucht klaren
De DVS-preses hoopt, dat tijdens het gesprek van maandag de lucht verder geklaard zal worden, zodat het maandagavond weer ‘lekker’ over voetballen kan gaan in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd van volgende week zaterdag tegen DOVO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen