Veel vrouwen uit Ermelo aan de start bij Vliek/Athlos Run Bike Run

Ruben Postma (nr. 611) uit Ermelo is één van de favorieten voor de Cross.
Ruben Postma (nr. 611) uit Ermelo is één van de favorieten voor de Cross.
Foto: Jack Koning

De 54e editie van de Cobalt cross en de Vliek Run Bike Run van zaterdag 27 oktober, zal een hoog Ermelo’s gehalte hebben. Alhoewel de cross de laatste jaren in populariteit terugloopt, hoopt men bij Athlos met een obstakelcross voor de jeugd en een estafettecross voor iedereen, terrein terug te winnen.

Veel vrouwen
De Run Bike Run kent al jaren het maximaal aantal toegestane deelnemers. Ook dit jaar denkt Ermeloër Jeroen Celie dit te halen. De organisator: “We zijn goed op weg. Opvallend is dat veel vrouwen zich voor deze duatlhon hebben opgegeven. Het is allemaal offroad door een stuk bos en ook het MTB parcours.”

Sponsors
Vliek Tweewielers is voor het eerst de sponsor van de duathlon. Bij de cross, met als hoofdsponsor Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo, zullen de Ermelose Susanne van Leeuwen en Ruben Postma tot de favorieten behoren.

Info
De Run Bike Run start om 10.30 uur en is toegankelijk voor iedereen ouder dan twaalf jaar. Om 11.00 uur start een prachtige tocht voor wandelaars. Vanaf 13.30 uur staan de cross-onderdelen op het programma. Voor meer informatie: www.athlos.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen