EFC’58 Ermelo hijgt koploper WZC Wapenveld in de nek

Romin Ahmadi scoort de 2-2 gelijkmaker voor EFC’58.

EFC58 heeft zaterdag 6 oktober met 2-2 gelijk gespeeld tegen WZC Wapenveld. De Ermelose vierdeklasser is nog ongeslagen en staat met vijf punten uit drie duels op de zesde plaats van de ranglijst met slechts 2 punten achterstand op de koploper uit Wapenveld.

Goede kansen
EFC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in het eerste kwartier al drie goede kansen. Het was echter WZC, dat na een half uur de score opende: 1-0. De gelijkmaker viel 2 minuten later, toen Yorick Priem 1-1 scoorde uit een assist van Romin Ahmadi, die zelf vlak voor rust met een lob dichtbij een treffer was, maar de bal ging net over.

Dichtbij de winst
In de 65e minuut kwam Wapenveld opnieuw aan de leiding. De doelpuntenmaker maakte daarvoor echter hands, wat niet gezien werd door de scheidsrechter. EFC bleef knokken voor een beter resultaat en kreeg in de 83e minuut loon naar werken, toen Romin Ahmadi op aangeven van Jarco Stip 2-2 scoorde. EFC was in blessuretijd dichtbij de winst, maar een inzet Jarco Stip ging enkele centimeters naast het doel.

Komende zaterdag staat een thuiswedstrijd op het programma tegen titelkandidaat Zeewolde, dat dankzij een 5-2 zege tegen EZC’84 naar de tweede plaats steeg met zes punten uit drie wedstrijden.