Jonger Oranje Talentendag bij DVS ‘33 Ermelo

Foto: Eigen foto

Droom jij ervan om te schitteren in een volgepakt stadion? Dinsdag 23 oktober, in de herfstvakantie, is er een Jonger Oranje Talentendag bij DVS ‘33 met scouts van diverse profclubs. Je beleeft een fantastische voetbaldag en je maakt ook nog eens kans om gescout te worden.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

Komt jouw droom uit?
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent. Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt en je wordt bekeken en beoordeeld door profscouts. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door een Eredivisie- of Keuken Kampioen Divisieclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

Talententeams
De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Veluwe’ in de leeftijdscategorieën Onder 15 (2005 en 2006), Onder 17 (2003 en 2004) en Onder 19 (2001 en 2002). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van de partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.

  • Wat: Jonger Oranje Talentendag
  • Wanneer: Dinsdag 23 oktober 2018
  • Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
  • Waar: DVS ’33, Ermelo
  • Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2001 en 2006

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen