EFC’58 Ermelo scoort punt in ‘vechtwedstrijd’ tegen ’t Harde

EFC’58 is zaterdag 22 september de competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel in en tegen ’t Harde. De Ermelose ploeg kan weer beschikken over Romin Ahmadi, die vorig seizoen met 25 doelpunten topscorer werd. De aanvaller vertrok naar Valleivogels, maar speelde daar geen officiële wedstrijd en besloot terug te keren bij EFC.

Tegentreffer
’t Harde begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 10 minuten verdiend op een 1-0 voorsprong; Arnoud Kamerbeek kopte een voorzet vanaf de flank binnen. Daarna kwamen de gasten steeds meer onder de druk uit, wat na ruim een half uur leidde tot een tegentreffer.

Vechtwedstrijd
Romin Ahmadi bereikte met een fraaie pass Thomas van Hoorn, die de verdiende 1-1 scoorde. In de laatste tien minuten voor rust was EFC dichtbij een voorsprong, maar Jorik Priem en Romin Ahmadi lieten goede kansen liggen. Door de voortdurende regen werd het veld na rust steeds zwaarder te bespelen. Mede daardoor werd het werd een echte ‘vechtwedstrijd’ met nauwelijks kansen voor beide ploegen.

Komende zaterdag speelt EFC’58 een thuiswedstrijd tegen Noord Veluwe Boys. De ploeg uit Hattemerbroek verloor de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Zeewolde door een late treffer met 1-2.