DVS’33 Ermelo grijpt nét naast Harry Hamstra Cup

DVS’33 Ermelo is zaterdag 11 augustus op de tweede plaats geëindigd in het toernooi om de Harry Hamstra Cup. In de finale werd nipt met 2-1 verloren van IJsselmeervogels, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Spakenburg werd derde door met 1-1 gelijk te spelen tegen de organiserende vereniging Sparta Nijkerk.

Niets
DVS begon goed aan de wedstrijd en had na 12 minuten een strafschop moeten krijgen, na een overtreding op Maurice de Ruiter binnen het strafschopgebied. De scheidsrechter legde de bal er echter buiten en de vrije trap leverde niets op.

Gelijkmaker
In de 21e minuut moest Maurice de Ruiter geblesseerd naar de kant. Drie minuten later kopte Danny v.d. Meiacker de 1-0 voor IJsselmeervogels binnen. In de 51e minuut zorgde Oktay Őztürk voor ede 1-1 gelijkmaker van DVS.

Gevaarlijk
De Ermelose ploeg ging goed door en invaller Benjamin Roemeon was regelmatig gevaarlijk, maar dat leverde geen treffer op. Een kwartier voor tijd scoorde Gèvero Markiet 2-1 voor IJsselmeervogels en daar bleef het bij.

Zaterdag
DVS’33 Ermelo speelt komende dinsdagavond de laatste oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Sparta Nijkerk; aanvang 20.00 uur. Zaterdag 18 augustus staat de bekerwedstrijd tegen zondag derde divisionist Quick’20 in Oldenzaal op het programma, aanvang 15.00 uur.