Watersportvereniging Ermelo organiseert open dag speciaal voor kinderen

Foto: Eigen foto

Op zaterdag 25 augustus organiseert Watersportvereniging Ermelo een open dag, speciaal voor kinderen. Op deze dag kun je zeilen in een Optimist, een jeugdzeilboot. Hierbij word je begeleid door enthousiaste instructeurs, die je graag helpen de beginselen van het zeilen bij te brengen. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. Deelname is gratis.

De open dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Een deel van de dag aanwezig zijn is uiteraard ook mogelijk. De open dag wordt gehouden in de haven van WSV Ermelo (Jachthaven Strand Horst, Palmbosweg 18 in Ermelo, volg de pijlen).

Optimist on Tour
WSV Ermelo wordt bij de organisatie ondersteund door Optimist on Tour. Optimist on Tour is een initiatief van het Watersportverbond waarbij kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de watersport. Hiermee wil het Watersportverbond het zeilen voor de jeugd tussen 8 en 13 jaar op de kaart zetten. Lees meer over Optimist on Tour op www.optimistontour.nl

Een van de doelstellingen van Optimist on Tour is plezier. Bij Optimist on Tour komen echt alle kinderen met een grote glimlach het water af. Als je wilt kun je je ook al vast aanmelden voor het vervolg in 2019.

Aanmelden voor de open dag is niet nodig, maar kan wel via www.wsvermelo.info, waar je ook meer informatie over de vereniging kunt vinden.

Reacties

article
38069
Op zaterdag 25 augustus organiseert Watersportvereniging Ermelo een open dag, speciaal voor kinderen. Op deze
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20180809/watersportvereniging-ermelo-organiseert-open-dag-speciaal-kinderen/
2018-08-09T20:55:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/08/09205516/32EN-WSV.jpg
Sport