Hondstrouwe supporters volgen eerste trainingsavond van DVS’33 Ermelo

Foto: Aad van Schaijk

Het eerste elftal van DVS’33 Ermelo heeft maandagavond 16 juli voor het eerst getraind in de aanloop naar het seizoen 2018-2019.

Een groepje hondstrouwe supporters was hierbij al vroeg aanwezig en voorzitter Aart Goossensen zorgde voor een heerlijk kopje koffie.

Door Aad van Schaijk.

Grote opkomst
De opkomst was groot, alleen de spelers met een onderwijsachtergrond ontbraken nog. Vlak voordat trainer/coach Bert van Hunenstijn en talententrainer John Dooijewaard hun manschappen welkom heetten werd het hoofdveld nog gesproeid.

Honger
De spelers hadden er ondanks het warme weer zin in, de honger naar een bal was groot. Goed doordacht en gedoceerd werd het eerste trainingsprogramma afgewerkt. Het was genieten van onder andere de nieuwe spelers Oktay Öztürk en Rafiq Maanach.

Veel plezier
De aanvallende middenvelder Oktay Öztürk is overgekomen van IJsselmeervogels en naar verwachting gaat DVS nog veel plezier beleven aan deze speler. De jonge Rafiq Maanach speelde vorig seizoen in DVS JO19-1. Deze talentvolle speler zal zich aan de hand van Bert en John zeker verder gaan ontwikkelen.

  • Zaterdag 21 juli wacht de ploeg van hoofdtrainer Bert van Hunenstijn zijn eerste oefenduel. Om 14.30 uur is DVS‘33 gastheer voor AFC Amsterdam (zon). De toegang is gratis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen