Hier is die dan: de nieuwe biljartkelder van Entre Nous in Ermelo

Foto: Eigen foto

Vrijdag 6 juli is de biljartkelder van de Ermelose biljartvereniging Entre Nous geopend, in aanwezigheid van wethouder Laurens Klappe.

Vol bewondering
Verschillende leden van Entre Nous trachtten de heer Klappe over te halen om ook lid te worden van de vereniging. Hoewel de wethouder vol bewondering naar de prestaties van Gert van Beek keek, gaf hij bij zijn vertrek aan het voorlopig maar bij zijn geliefde sport hardlopen te houden.

Watertanden
Gert van Beek is de vorige huurder van de nu door Entre Nous betrokken en volledig opgeknapte ruimte. Hij liet de aanwezigen watertanden met een groot aantal ‘kunststukjes”. In het verleden heeft Gert van Beek deelgenomen aan verschillende Nederlandse en Europese kampioenschappen. Voor de meeste leden van Entre Nous werd het weer overduidelijk, dat zij in hun nieuwe ruimte nog het nodige kunnen leren!

Neem een kijkje
Belangstellenden kunnen op de dinsdagavond tijdens de Zomeravondbraderieën op 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus, kennismaken met de mooie biljartsport en Entre Nous. De kelder is dan namelijk geopend van 19.00 tot 21.00 uur. De kelder is te vinden onder Het Wapen van Ermelo in de Stationsstraat 78. De entree van de kelder bevindt zich tussen Het Wapen van Ermelo en de modezaak van Ter Stal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen