Driemaal goud voor Racing Ermelo in Genemuiden

Tim Loedeman (links) en Rob Hartog.
Tim Loedeman (links) en Rob Hartog.
Foto: Wouter Huisman

Fokko van de Velde en Hugo van de Velde van het VRC Racing Team Ermelo hebben zaterdag 23 juni in Genemuiden drie eerste plaatsen veroverd.

Maar liefst 3500 toeschouwers waren aanwezig bij het grootste Brommersprint evenement van Nederland.

World Supersport coureur Rob Hartog was uitgenodigd als gastrijder om enkele demo’s te laten zien op de Kawasaki AR50 en behaalde een uitstekende tijd van 8.00 seconden over 150 meter.

Drie maal goud
De beide Ermelose rijders leverden uitstekende prestaties. Hugo van de Velde was in topvorm en zette met de Puch Maxi (eigendom van team Cruijming) een tijd neer, die hem de eerste plaats opleverde. Fokko van de Velde wist in beide klassen, waarin hij deelnam, de 50cc en de Prostock klasse 125 cc, de eerste plaats te behalen.

Zeer geslaagde dag
Teammanager Tim Loedeman: “We kijken terug op een zeer geslaagde dag en een prachtige brommersprint. De organisatie in Genemuiden was uitstekend, mede dankzij een groot aantal vrijwilligers en sponsors. We bedanken Rob Hartog, de organisatie en alle medewerkers voor deze mooie dag.‘’ De Stichting Against Cancer deelde flyers uit en zamelde geld in.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen