Hardlopers van minstens drie halve marathons beloond met feestavond

Foto: Eddy Wassink

Op woensdag 3 oktober zal het Rabobank Randmeren Circuit worden afgesloten met een feestavond speciaal voor de hardlopers die drie van de vier halve marathon evenementen hebben volbracht.

Dat is bekend gemaakt door de gezamenlijke organisaties van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk, de Putten Powerrun, de Halve van Nijkerk, de Eemmeerloop en de Halve Marathon van Ermelo.

Minimaal drie keer
“We nodigen 370 hardlopers uit die minimaal drie keer hebben meegedaan. Die ontvangen na de prijsuitreiking, waarin de eerste tien dames en heren van het klassement worden gehuldigd, een prachtig en uniek loopshirt,” aldus Dick van Leeuwen, die vorige week namens de HME zijn handtekening zette onder een minimaal drie jaar durende samenwerking.

Bekende hardloper
Woensdagavond 3 oktober zal hardlopen de klok slaan. Er komt een bekende hardloper spreken over trainingsmethodes, er worden innovaties getoond en de 5 hardloopevenementen presenteren hun plannen voor 2019.

Verbeterpunten
“Wij zullen de hardlopers vragen om verbeterpunten voor ons evenement, dat waarschijnlijk zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2019. We nodigen ook onze sponsoren uit en hopen dat zij de sponsoren van de andere vier evenementen ontmoeten, wie weet wat daar uit gaat ontstaan,” aldus van Leeuwen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen