Drie podiumplaatsen voor VRC Racing Ermelo

Foto: Eigen foto

Bij de Brommersprint op Urk heeft het team van VRC Racing Ermelo drie podiumplaatsen veroverd.

Teammanager Tim Loedeman kwam moe, maar uiterst tevreden terug. “Tijdens deze tropische dag deed onze 38 jaar oude 50cc ‘Kawaatje’ met rijder/constructeur Fokko van der Velden het uitstekend.”

“Hij klokte met een buitentemperatuur van 29 graden Celsius een supertijd van 7.53 seconden over 150 meter, wat resulteerde in de eerste plaats. Hugo van der Velden had met de Puch Maxi iets meer last van de hoge temperatuur, maar werd desondanks ook eerste in de automaten klasse.”

Last van de hitte
Met de luchtgekoelde prostock Honda had Fokko van der Velden eveneens last van de hitte, zodat de koppeling het een beetje liet afweten. Toch zette de Ermelose coureur de snelste tijd neer, maar helaas was in de finale de koppeling op en moest hij genoegen nemen met een tweede plaats.

Brommersprint in Genemuiden
Op zaterdag 23 juni neemt het VRC Racing Ermelo team deel aan de Brommersprint in Genemuiden. Daar zal World Supersport coureur Rob Hartog, uitkomend voor Team Hartog – Against Cancer op de 50cc Kawasaki, een aantal runs meedoen. De toegang voor dit prachtige tweedaagse evenement is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen