Sparta Ermelo spring ongekend hoog bij Memorial Bjorn Serneels

Foto: Eigen foto

Voor de 20e keer is in Herentals, België, de internationale Memorial Bjorn Serneels trampoline wedstrijd gehouden. Ook G.V. Sparta Ermelo is hier met een kleine maar diverse groep springers naar toe gegaan.

Stoer
De stoere zusjes Romee en Celine Bood hebben hier in België in het af en toe spannende wedstrijdveld laten zien dat zij een prima oefening kunnen uit springen. Dit is een mooie start voor hun aller eerste wedstrijd ervaring. Helaas grepen ze naast de podiumplekken door een aantal sterke deelnemers.

Nieuwe sprong
Ook Merel van de Kamp heeft hier haar debuut gemaakt op haar eerste wedstrijd buiten Nederland. Zij liet 2 prachtige oefeningen zien met aan het einde zelfs een nieuwe sprong, de schroef. Jula Arends ging vol voor een oefening met deze nieuwe sprong aan het einde. Zij eindigde helaas net naast het podium terwijl Merel van de Kamp een goede 3e plek behaald heeft.

Goed uitgevoerd
Sandra Rakhorst en Sofie van Beekhuizen behaalde ook een 3e plek door stabiele oefeningen te springen. Fleur de Rook en Caro Binnerts wisten mooie en goed uitgevoerde sprongen in hun oefeningen te laten zien waardoor ze met prachtige eindscores als 1e wisten te eindigen.

  • Volgende week gaat Sparta met een grote groep springers naar de volgende internationale wedstrijd in Duitsland: het Ostseepokal!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen