Bernhard- en Ireneschool winnen Schoolkorfbaltoernooi bij de groepen 3 en 4

Winnende groep 4 van de Bernhardschool.
Winnende groep 4 van de Bernhardschool.
Foto: Eigen foto

Het Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi werd woensdagavond 16 mei  afgesloten met de groepen 3 en 4. Het waren drie prachtige avonden op sportpark ‘De Zanderij’ met droog weer, maar wel grote temperatuursverschillen.

Recordaantal
Met 13 teams uit groep 3 en 17 teams uit groep 4 kwam het totaal aantal deelnemende teams op 119, een recordaantal. Ook bij de lagere groepen was de belangstelling van familieleden, leerkrachten en andere supporters groot. Zij genoten van spannende wedstrijden en gezelligheid op het Dindoa-sportpark

Training
De meeste kinderen van groep 3 en 4 hadden de afgelopen weken tijdens schooltijd training gehad van een aantal selectiespelers van Dindoa en waren dus goed voorbereid op het toernooi. Gezien hun spel hadden de trainingen vruchten afgeworpen.

Broederstrijd
In de halve finales bij de groep vier won de Bernhard 3 de broederstrijd tegen het tweede team met 4-1 en wist de Julianaschool 1 met 5-2 te winnen van de Margriet 1. De eindoverwinning ging naar de Bernhard 3, die in de finale overtuigend met 4-1 won van de Juliana 1.

Ireneschool
Bij groep 3 bereikten maar liefst drie teams van de Ireneschool de halve finale. Daarin won de Irene 1 met 4-3 van de Goede Herderschool 3 en was de Ireneschool 2 met 2-0 te sterk voor de Ireneschool 3. In de finale won de Ireneschool 1 met 6-2 van het tweede team.

Uitslagen: groep 4: 1. Bernhardschool 3. 2. Julianaschool 1. 3. Margrietschool 1. 4. Bernhardschool 2. Groep 3: 1. Ireneschool 1. 2. Ireneschool 2. 3. Goede Herderschool 3. 4, Ireneschool 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen