Ermelose Klim Tour boekt waanzinnig succes

Foto: Veluwse Wieler Vereniging Ermelo

De Ermelose Klim Toer 2018, één van de drie toertochten van de Veluwse Wielervereniging Ermelo, was vrijdag 11 mei met 1000 deelnemers uit binnen- en buitenland een waanzinnig succes.

Dat was mede te danken aan het schitterend weer met veel zon en aangename temperaturen.

Grote delegatie
Om 7.30 uur meldde zich al een grote delegatie uit Duitsland en een aantal toeristen uit België had speciaal voor dit evenement lokaal een camping gezocht. In alle vroegte waren de eerste deelnemers al bij de inschrijving in de Muzenhof voor de langste 180 kilometertocht, die voerde langs de mooiste plekjes op de Veluwe met veel hoogtemeters voor de echte klimmers.

Fraaie routes
Ook voor de vier kortere afstanden van 155, 110 en 75 kilometer met eveneens fraaie routes was de belangstelling groot. Bij de pauzeposten op de routes werden de deelnemers door vrijwilligers van de VWV voorzien van water, soep, limonade, krentenbollen en vers fruit.

Vuursche Vallei Tocht
Alles werd uit de kast gehaald om dit jaarlijks, terugkerend evenement tot een groot succes te maken. Op zaterdag 7 juli organiseert de Veluwse Wieler Vereniging weer de Vuursche Vallei Tocht, die zeker bij goed weer, ook een groot succes beloofd te worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen