Dindoa Ermelo krijgt overwinning niet cadeau

Op een veld, waar de rood, wit en blauwe kleuren overheersten, heeft Dindoa zaterdag 21 april met 21-16 gewonnen van Rood Wit.

Wie op voorhand een grote Ermelose overwinning had verwacht, kwam bedrogen uit. Want tegen de ploeg uit Wezep, waarvan de dames zeer trefzeker waren, kreeg de thuisploeg het zeker niet cadeau.

Voorsprong weggeven
In het eerste kwartier werd er over en weer gescoord, wat resulteerde in een 6-6 stand. Hierna kwam Rood Wit op 2 punten voorsprong, die met nog 13 minuten op de klok werd weggegeven. Daarna liepen de gasten achter de feiten aan en gingen de rust in met een 13-10 achterstand.

Veel schotkansen
De tweede helft liet enigszins hetzelfde beeld zien; veel schotkansen die door beide ploegen niet optimaal benut werden. Gelukkig was Jonathan van der Beek wel zuiver en nuttig in de rebound. Bij de stand 19-15 in het voordeel van Dindoa was het duidelijk, dat de wedstrijd gespeeld was; einduitslag 21-16.