Inschrijven Halve Marathon Ermelo loont extra tot 1 mei

Foto: Eigen foto

Wie zich voor dinsdag 1 mei inschrijft voor het Halve Marathon Ermelo evenement, is gegarandeerd van een kwalitatief hoogstaand Runningsshirt. Daarna inschrijven kan nog tot op de dag van het evenement, zaterdag 2 juni.

Shirts cadeau
Dick van Leeuwen roept namens de organisatie iedereen, die toch al van plan is mee te doen, op om dat inschrijven vooruit te trekken. “Het scheelt ons heel veel werk maar vooral, dankzij vier fantastische bedrijven, zijn wij in staat om shirts cadeau te doen.

Knipsalon van Willigen
Dit is een lang gekoesterde wens van ons, maar de kosten daarvan zijn te hoog. Daar gaat meer dan het inschrijfgeld aan op en dat kon normaal niet. Dankzij VWV advocaten, Knipsalon van Willigen, Bouwbedrijf Kamphorst en Bedruk Textiel kunnen we onze droom realiseren.”

Gratis
Van Leeuwen wijst er verder op dat komend weekend een serie startnummers gratis wordt weggegeven, dankzij weer andere Ermelose bedrijven. “Ook bedrijven die mee willen doen aan de Rabobank Business run over vijf kilometer raad ik aan om in te schrijven, want zij ontvangen eveneens een shirt”, aldus Dick van Leeuwen.

Inschrijven kan via: www.halvemarathonermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen