Brons voor turnster Ilse Koops van Sparta Ermelo

Foto: Eigen foto

Op zaterdag 14 april was de pre instap wedstrijd van de KNGU in Beekbergen. Hier turnen de jongste turnsters en de meeste voor hun eerste wedstrijd.

Nette wedstrijd
Bij de D2 categorie turnde Nova Kremer en Ilse Koops. Ilse Koops turnde een erg nette wedstrijd zonder fouten. Ze werd op vloer eerste met 13.300 punten. In het eindklassement eindigde ze op het podium met een bronzen medaille met een puntentotaal van 51.975.

Nova Kremer
Nova Kremer turnde ook een goede wedstrijd. Ze werd 4e op balk en op vloer. Op brug maakte ze een foutje waardoor ze op de 10e plaats eindigde met een puntentotaal van 49.200.

Lana van Beekhuizen
In de laatste wedstrijd mocht Lana van Beekhuizen turnen in de hoogte categorie de N3. Dit niveau staat voor Nationaal en voor het eerst werd dit niveau aangeboden bij deze jonge turnsters. Erg knap dat ze dit niveau al turnt en haalt. Lana turnde een foutloze wedstrijd en turnde al een radslag op de balk en bleef knap op de balk staan. Ze werd 3e op dit toestel. Ook op vloer behaalde ze de hoogste moeilijkheid en haalde ze ook een 3e plek. Van dit niveau deden er maar weinig turnsters mee en hadden ze de categorie D1 erbij gevoegd. In totaal is Lana op de 6e plek geƫindigd en 2e in haar eigen niveau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen