Business Run Halve Marathon van Ermelo in de lift

Foto: Jack Koning

Voor de Rabobank Business Run, onderdeel van het Halve Marathon Ermelo evenement, hebben zich al meer teams ingeschreven dan vorig jaar. Opmerkelijk en de organisatie is er maar wat blij mee. De bedrijvenloop is al jaren een vast onderdeel van het loopevenement met elke editie rond de 12 teams.

Van 10 naar 5
Dit jaar is de afstand teruggegaan van tien naar vijf kilometer. De gedachte daarbij is dat met name minder geoefende lopers de tien kilometer als een hoge drempel zien. De bedrijven werden bij voorgaande edities alleen getrakteerd op consumpties.

Barbecue
Door het initiatief van restaurant Van Sprang en de Dorpskamer alsmede de cafés de Molenaer en De Veluwe worden de deelnemers aan de Business Run, dit keer getrakteerd op een barbecue na afloop. Marnix Grift van café de Veluwe: “De organisatie is met hun starttijd dit keer anderhalf uur later.

Elkaar opjutten
Daarom zullen de laatste lopers rond 18.00 uur over de finish komen. Voor ons als horeca een perfecte tijd om de deelnemers en publiek langer vast te houden rondom het Molenaarsplein. We willen onze contacten inzetten om bedrijven mee te laten lopen en met ons personeel ook mee gaan doen. Elkaar lekker opjutten hoort daarbij. maar het zal ons vooral om de gezelligheid gaan.”

Inschrijven
Inmiddels hebben een aantal bedrijven meerdere teams ingeschreven, zoals Achmea en stukadoor Van de Kamp, die als team 1 een vrouwenteam heeft opgegeven. Inschrijven kan al langere tijd. Voorinschrijvers ontvangen een prachtig runningshirt van de organisatie. Er zijn er 600 ingekocht en op is op. Daarom wordt aangeraden om niet te lang te lang, als men zo’n limited edition shirt wil bemachtigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen