Meiden DVS’33 Ermelo naar vrouwen eredivisieduel PEC-Heerenveen

Foto: Eigen foto

Op vrijdagavond 23 maart bezoeken de meiden van DVS’33 Ermelo de topper in de eredivisie tussen de vrouwen van PEC Zwolle en sc Heerenveen.

Er vertrekken die avond twee bussen om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats van DVS met 110 meiden en begeleidsters richting Zwolle.

Filmploeg
De wedstrijd begint om 19.30 uur en zal gevolgd worden door een filmploeg van DVS, bestaande uit het duo Hans de Jonge en Frits Mulder, die opnames zullen maken. Het wordt tevens een weerzien met oud-DVS speelster Elise Meijerink, die nu uitkomt voor Heerenveen.

In opleidingsteam
Zij speelde van DVS F5 tot en met DVS B2 voor DVS’33. Op haar 17e jaar verliet Elise Ermelo en ging naar het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Amsterdam. Daar speelde ze in een opleidingsteam van de KNVB in nauwe samenwerking met het Amsterdamse Ajax.

Ingelijfd door Heerenveen
In die periode ontwikkelde Elise zich tot een volwassen Eredivisie-speelster, die werd ingelijfd door Heerenveen, waar zij inmiddels drie jaar voetbalt op het allerhoogste niveau. Onlangs werd Elise Meijerink na de wedstrijd tegen VV Alkmaar in het zonnetje gezet, omdat al ruim 50 wedstrijden heeft gespeeld voor de Heerenveense eredivisionist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen