Laatste zaalwedstrijd Dindoa Ermelo eindigt in anticlimax

Foto: Jaap Landman

De laatste zaalwedstrijd van dit seizoen, zaterdag 10 maart, is voor Dindoa geëindigd in een anti-climax. Vanwege de hoge luchtvochtigheid en het massaal toegestroomde publiek, moest de ventilatie op maximaal gezet worden. Toch ontstonden er natte plekken op de vloer.

Onverantwoord
De scheidsrechter vond het onverantwoord om op een gladde vloer door te spelen. Na tien minuten vegen en ventileren besloot hij de wedstrijd alsnog te staken. Jammer, want vijf minuten daarna was de grond door de actie van de Dindoa medewerkers weer goed bespeelbaar.

Duel verplaatst
Omdat er voor tegenstander KVZ nog van alles op het spel staat, de ploeg uit Zutphen kon slechts door winst degradatie ontlopen, moet het duel aanstaande week al uitgespeeld worden; waarschijnlijk op dinsdagavond.

Vochtige plekken
Als een wedstrijd in de eerste helft wordt gestaakt, wordt de inhaalwedstrijd weer gestart bij de beginstand van 0-0, in dit geval een groot voordeel voor KVZ. Er werden 15 minuten gespeeld, waarin de scheidsrechter het spel al een keer moest stilleggen, vanwege vochtige plekken op de vloer.

Welletjes
Na een kwartier spelen bij een stand van 9-5 in het voordeel van Dindoa vond de leidsman het welletjes en staakte de wedstrijd. Doelpunten Dindoa: Jorik Velgersdijk, 2. Jonathan van der Beek, 2. Dian Schuurkamp, 2. Aniek Odding, Mark Brinkhorst, Saskia Lieman.

Hoogtepunt
In de rust zou Dindoa D1 gehuldigd worden, vanwege het behalen van het kampioenschap in hun klasse, waardoor ze zaterdag 17 maart mogen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap. De huldiging van de spelers en hun trainer/coaches vond plaats na het staken van de wedstrijd en vormde onbedoeld het hoogtepunt van de avond. Dindoa D1 werd na de gestaakte wedstrijd van het eerste team gehuldigd, vanwege het behalen van het kampioenschap in hun klasse.

Reacties

article
34751
De laatste zaalwedstrijd van dit seizoen, zaterdag 10 maart, is voor Dindoa geëindigd in een
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20180311/laatste-zaalwedstrijd-dindoa-ermelo-eindigt-anticlimax/
2018-03-11T11:52:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/03/11115146/10EN-DindoaD1.jpg
Sport