Damesteam Pauwervoll Ermelo verslaat EVV dames 1

Foto: Archief Kyra Liemburg

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft de competitiewedstrijd thuis tegen EVV Bultman-Hartholt dames 1 met 3-1 gewonnen.

Onzeker
De thuisploeg begon wat onzeker aan de eerste set, waardoor EVV een kleine voorsprong kon opbouwen. Hoewel Pauwervoll halverwege de set beter in het ritme kwam, lieten de gasten zich niet verrassen en wonnen met 18-25. In de tweede set begonnen de Elburgers met een sterk service-offensief en kwam met 0-5 voor.

Inhaalrace
Na een time-out leken de Ermelose volleybalsters wakker en begonnen aan een inhaalrace. De thuisploeg speelde slimmer en was verdedigend erg goed, waardoor EVV de voorsprong niet kon vasthouden en de set met 25-22 verloor.

Kleine voorsprong
In de derde set ging het gelijk op. Beide ploegen werkten hard en serveerden sterk. Tegen het einde van de set pakte Pauwervoll een kleine voorsprong, die niet meer werd weggegeven en een 25-21 setwinst opleverde. In de laatste set was het alles of niets voor beide teams.

Spannende set
De lange, vermoeiende rally’s werden om en om gewonnen. De ploeg uit Elburg kwam enkele punten voor, maar de thuisploeg herstelde zich snel. Uiteindelijk werd deze spannende set met 25-23 door Pauwervoll gewonnen.

  • De volgende wedstrijd is op donderdag 22 februari tegen Blok EVC dames 1, de nummer twee van de ranglijst. De wedstrijd in sporthal Calluna begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen