Vliegende start voor Trampolinespringers Sparta Ermelo

Foto: Eigen foto

In de Wethouder Balverszaal in Ermelo werd zaterdag 10 februari de aftrap gegeven voor het nieuwe trampolineseizoen. De C-, D- en E-springers mochten het spits afbijten en deden dat niet onverdienstelijk.

Vele Sparta-springers sprongen in een nieuwe hogere klasse en kwamen erachter dat ze daar prima thuis hoorden.

E-klasse Pupillen 2
In de E-klasse Pupillen 2 sprong Danique Middelwijk zich naar het goud. Bij de E-Pupillen 1 ging het brons naar Pepijn Goossens.

E-Instappers
De 7-jarige Demiën Prinsen sprong voor het eerst een individuele wedstrijd bij de E-Instappers en kaapte direct maar het goud weg bij de concurrentie.

D-klasse Pupillen
In de D-klasse Pupillen meisjes viel Sofie van Beekhuizen ook het goud ten deel. Zij werd op de voet gevolgd door de 8-jarige Chemène Hazelof, die debuteerde in de D-klasse en dus zilver won. Bij de D-Pupillen jongens, waar Thijn Helming en Jim Wery debuteerden, werd ook goed gesprongen. De 9-jarige Jim belandde ondanks dat hij nog geen jaar springt op de 3e plaats in het eindklassement. Thijn volgde zijn clubmaat op de voet en werd prima vierde.

C-Jeugdmeisjes
Bij de C-Jeugdmeisjes werd het een Spartaans onderonsje. De eerste vijf plaatsen waren voor Sparta. Goud was er voor Caro Binnerts, het zilver ging naar Fleur de Rook en brons was er voor nieuwkomer in de klasse Marilou van Iersel. De vierde plek ging naar Merel van de Kamp en plaats vijf was voor Jula Arends. Ook Femke Elzinga, debuterende in dezelfde klasse, deed het prima met een 8e plaats in het eindklassement.

C-Juniormeisjes
Bij de C-Juniormeisjes sprong Jilde Hagen een sterke wedstrijd en wist daardoor het zilver in ontvangst te nemen. Het brons ging verrassend naar clubmaatje Zara Dijkema.

Dames C
Tot slot kwam Sandra Rakhorst uit bij de Dames C. Daar lagen de concurrenten dicht bij elkaar. Met een prima wedstrijd sprong Sandra zich naar de vierde plaats in de totaalstand.

  • De volgende wedstrijd vindt plaats over een maand in Ruurlo. Dan wordt ook het synchroonspringen opgepakt.

Reacties

article
34084
In de Wethouder Balverszaal in Ermelo werd zaterdag 10 februari de aftrap gegeven voor het
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20180211/vliegende-start-trampolinespringers-sparta-ermelo/
2018-02-11T13:27:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/02/11132642/06EN-Tramp.jpg
Sport