Sanne Pijnenburg aangesteld als vertrouwenspersoon bij FC Horst Ermelo

Foto: FC Horst (bewerkt)

Bij FC Horst in een vertrouwenspersoon gestart, omdat men binnen de club de veiligheid van de leden belangrijk vindt. Als vervolg hierop wordt een Verklaring Omtrent gedrag ingevoerd voor alle vrijwilligers binnen de voetbalvereniging.

Als vertrouwenspersoon is aangesteld Sanne Pijnenburg werkzaam bij kinderdagverblijf Knorretje.

De 24-jarige Sanne heeft bij het NOC-NSF de training Vertrouwenscontactpersoon gevolgd. Zij is het eerste aanspreekpunt voor iedereen binnen de vereniging, die te maken heeft met ongewenst gedrag en hier met een onafhankelijk iemand over wil praten.

Luisterend oor
Sanne Pijnenburg: “Ik zal een luisterend oor zijn en kijken naar de mogelijkheden, doorverwijzen en ondersteunen. Ik wil graag voor ieder lid, iedere vrijwilliger en iedere ouder bereikbaar zijn. Mochten er situaties zich voordoen, waar men zich niet goed bij voelt en over wil praten, dan kan men mij telefonisch bereiken (06-51685619) of per mail [email protected] om een afspraak te maken. Ook zal ik regelmatig op FC Horst aanwezig zijn en kan men mij altijd aanspreken”, aldus Sanne Pijnenburg.

Ongewenst gedrag
Onder ongewenst gedrag vallen: Seksuele intimidatie, machtsmisbruik, ongewenste intimiteiten, (online-) pesten, discriminatie, beledigingen, bedreigingen, mishandeling, alle andere vormen van ongewenst gedrag, maar ook als men hiervan beschuldigd wordt. Voor meer informatie over vertrouwenspersoon/VOG in de sport sport: https://www.nocnsf.nl/vog of via de voorzitter van FC Horst: Aalt van de Mheen, tel.nr. 06 – 53729121.

Reacties

article
34061
Bij FC Horst in een vertrouwenspersoon gestart, omdat men binnen de club de veiligheid van
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20180210/sanne-pijnenburg-aangesteld-als-vertrouwenspersoon-fc-horst-ermelo/
2018-02-10T19:09:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/02/10190933/06EN-VTHorst.jpg
Sport