DVS’33 Ermelo gaat door met groot deel huidige A-selectie

Foto: Maarten Swijnenburg

De Technische Commissie a.i. is verheugd te melden dat de A-selectie van DVS’33 Ermelo in het seizoen 2018-2019 grotendeels intact blijft.

Dit berichten de Technische Commissie a.i. en bestuur DVS’33 Ermelo en BusinessClub DVS’33 Ermelo vrijdag 9 februari.

De afgelopen periode heeft de T.C. a.i. veel tijd geïnvesteerd in overleg met hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en zijn er vele gesprekken gevoerd met de spelers. Dit alles in prettige samenwerking met BusinessClub DVS’33 Ermelo.

Tekenen contract
Deze gesprekken hebben er toe geleid dat op donderdagavond 8 februari een groot aantal spelers hun contract tekenden voor het aankomende seizoen. Met twee spelers is een overeenkomst voor twee seizoenen aangegaan en er zijn een aantal lopende contracten opengebroken en verlengd. De contractverlengingen passen binnen de doelstelling van de T.C. a.i om de selectie zoveel mogelijk intact te houden en de kern waar mogelijk te versterken.

De volgende spelers tekenden een overeenkomst voor één seizoen:

Roald de Vries
Roald is de speler met de meeste wedstrijden in het geelzwart van de huidige spelersgroep. Hij begint komend seizoen aan zijn elfde seizoen bij DVS. Alleen gedurende het seizoen 2011-2012 maakte Roald een kort uitstapje naar Spakenburg. Eerder dit seizoen nog werd hij gehuldigd voor zijn 250e duel als eerste elftalspeler.

Kay Velda
De makkelijk scorende middenvelder gaat zijn vierde seizoen in het geelzwart in. Na avonturen bij WKE, FC Emmen en De Graafschap is de Hattemer een stabiele factor geworden in de selectie van DVS.

Haico Epe
Gaat eveneens zijn vierde seizoen als A-selectiespeler in. De rechtsback heeft een verleden in de jeugd van DVS, voordat hij in de C1 naar PEC Zwolle vertrok. Na een jaartje in de beloften van PEC Zwolle keerde Haico in 2015 terug bij zijn jeugdliefde.

Thodorie Velanas en Dean Bredewolt
Beide talentvolle doelmannen zijn ook volgend seizoen actief bij DVS. Thodorie gaat dan zijn derde seizoen in, Dean zijn tweede. Met een achtergrond bij respectievelijk Feyenoord en PEC Zwolle en hun jonge leeftijd doen zij er ook komend seizoen alles aan om Paul Eppink scherp te houden.

Dennis Hollart
De gelouterde centrale verdediger en aanvoerder is bezig aan zijn eerste seizoen in Ermelo. Hier wordt minimaal een tweede seizoen aan toegevoegd. Voor dit seizoen was Dennis jarenlang basisspeler van IJsselmeervogels , Almere City en Go Ahead Eagles.

Mark Bouwman
Mark is aan zijn eerste volledige seizoen bezig als A-selectiespeler. Midden vorig seizoen verdiende hij een contract, maar kreeg direct te maken met een zware blessure. Zijn herstel is goed verlopen en dit seizoen is hij volledig aangesloten bij de groep. Ook in het seizoen 2018/2019 draagt deze talentvolle verdediger het geelzwart.

Jordy van Selm
Deze multifunctionele speler gaat zijn tweede seizoen als A-selectiespeler in. Jordy pikt in dit seizoen regelmatig zijn invalbeurten mee en kan op meerdere posities uit de voeten.

Yannick van Zwam
De Zeewoldenaar debuteert dit jaar als selectiespeler nadat hij vanuit de jeugd van SC Heerenveen O19 de overstap maakte naar DVS’33 Ermelo O19. De technisch vaardige middenvelder speelt dit seizoen voornamelijk in het tweede elftal zijn wedstrijden.

Twee seizoenen
Naast bovenstaande spelers hebben twee spelers een contract voor twee seizoenen getekend en werden de contracten van twee spelers opengebroken.

Coen Vloedgraven
De Deventenaar gaat voor een derde en vierde seizoen in Ermelo. Na zijn jeugdopleiding bij Excelsior’31 en Go Ahead Eagles sloot hij in 2016 aan bij DVS. Coen is een vaste basiskracht en dit is beloond met een nieuw contract tot en met het seizoen 2019/2020.

Benjamin Roemeon
Deze razendsnelle aanvaller sloot vorig jaar aan bij de A-selectie na enkele jaren bij zondag tweedeklasser Babberich gespeeld te hebben. Een gouden greep van de scouting-commissie, want Benjamin sloot moeiteloos aan. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat hij een contract tot en met het seizoen 2019/2020 heeft getekend.

Daniël van Warven
Daniël maakte onderdeel uit van het kampioenselftal in het seizoen 2014-2015. Hij verdiende daarmee een transfer naar Cambuur Leeuwarden. Na twee seizoenen keerde Daniël dit jaar weer terug bij de DVS. Zijn lopende contract tot en met het seizoen 2018/2019 is opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2019/2020.

Jorran van Santen
Ook Jorran was onderdeel van het kampioenselftal in het seizoen 2014/2015. Behalve een uitstapje van één jaar bij FC Groningen doorliep Jorran de hele jeugdopleiding van DVS. Inmiddels is hij aan zijn vierde seizoen als A-selectiespeler bezig en zijn contract is opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2019/2020.

Doorlopend contract
Een vijftal spelers zijn in het bezit van een doorlopend contract en ook zij maken volgend jaar onderdeel uit van ons vlaggenschip. Het betreft hier Paul Eppink, Maurice de Ruiter, Basil Camara, Lars Dekker en Mathijs van Dusschoten.

IJsselmeervogels-spelers
De komst van IJsselmeervogels-spelers Christiaan van Hussen en Oktay Öztürk werd in een eerder stadium al bekendgemaakt. Beide spelers tekenden een contract voor twee seizoenen.

Vertrek
Enige tijd terug werd bekend gemaakt dat Mike Ahrens en Gökhan Yasar DVS verlaten. Ook Lars van Wetering heeft laten weten volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan en Niels Buijtenhuis stopt aan het einde van het seizoen helaas met voetbal.

Veel vertrouwen
Met de overige selectiespelers is de T.C. a.i. nog in gesprek. De T.C. a.i. en beide besturen hebben er veel vertrouwen in dat de huidige spelersgroep in samenwerking met de staf het lopende seizoen op een succesvolle wijze vervolgt en wenst hen daar veel succes bij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen