Pauwervoll Ermelo wint in Elburg van EVV

Pauwervoll heeft zaterdag 3 februari in Elburg met 3-1 gewonnen van EVV Bultman-Hartholt dames 2.

Met de vier wedstrijdpunten houden de Ermelose volleybaldames de mooie zesde plaats op de ranglijst vast.

Pauwervoll ging beheerst van start en wist EVV uit het ritme te houden. Door stevig te serveren en weinig fouten te maken, kwam de thuisploeg geen moment in de buurt. De eerste set werd door de Ermeloërs met 15-25 gewonnen.

Nog harder
In de tweede set ging Pauwervoll nog harder van start en kwam EVV er wederom niet aan te pas. De Ermelose aanvalsters wisten alle gaatjes te vinden, waardoor de tweede set met 10-25 ook werd gewonnen.

Op volle kracht
De derde set speelde Pauwervoll wederom een ontspannen potje volleybal. Er werden weinig fouten gemaakt en op volle kracht aangevallen. Ook de derde set ging naar de gasten met 11-25. De laatste set speelde EVV een potje alles-of-niets-volleybal, waar de gasten niet op gerekend hadden.

Slordige pass
Al snel keek Pauwervoll tegen een achterstand aan, die vooral werd opgelopen vanwege een slordige pass op de Elburgse service. Het duurde te lang, voordat Pauwervoll zich herpakte, waardoor EVV met de 25-19 setwinst toch nog een puntje kon meepikken.

Donderdag
Donderdagavond 8 februari wordt gespeeld tegen de nummer zeven, EVV dames 1. De wedstrijd in sporthal Calluna begint om 19.30 uur.