Automakelaar Midden Nederland wint jubileumtoernooi in Triade Ermelo

Het traditionele zaalvoetbaltoernooi op de eerste zaterdag van januari werd gisteren voor de 25e maal gehouden in sporthal Triade. Sinds enkele jaren is schildersbedrijf Van Buuren de sponsor van dit toernooi.

Ook voor Alex van Rijn was het een 25-jarig jubileum als wedstrijdleider.

12 ploegen
Er streden 12 ploegen in twee poules van zes onder leiding van de KNVB scheidsrechters Jan den Hartog, Jaap en Martin Schumacher om de hoogste eer. De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsten zich voor de kruisfinales. Daarin won Van Buuren Schildersbedrijf met 1-0 van Vliek Tweewielers.

Toernooiwinst
Automakelaar Midden Nederland versloeg in de andere halve finale RKZVV Franciscus met 1-0. De toernooiwinst ging naar Automakelaar Midden Nederland dankzij een 2-0 op Van Buuren Schildersbedrijf. De derde plaats was voor RKZVV Franciscus door met 2-1 te winnen van Vliek Tweewielers.

Prijsuitreiking
De minst gepasseerde keeper was Roy Eppink van Schildersbedrijf van Buuren, die tot en met de halve finale niet gepasseerd werd. Topscorer van het toernooi werd Jeroen Ham met zes doelpunten, waarvan vijf in één wedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking van de schitterende bekers was er ook de trekking van de verloting.

Lang gezellig
Alle prijzen werden beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand. De hoofdprijs een fiets, geschonken door Vliek Tweewielers, werd gewonnen door Remco van Rijn. Bij de derde helft bleef het zoals gewoonlijk lang gezellig in het sportcafé van Triade.