EFC’58 Ermelo verkoopt weer oliebollen en appelflappen

Foto: Eigen foto

Ook dit jaar verkoopt EFC’58 de laatste dagen van het jaar heerlijke oliebollen met en zonder krenten en ouderwets, ambachtelijk gebakken appelflappen. Deze actie is ieder jaar zeer succesvol, wat niet verwonderlijk is, want de prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan goed!

De opbrengst gaat net als voorgaande jaren naar het EFC’58 jeugdfonds.

Ook vorig jaar was de actie een enorm succes, mede dankzij de inzet van vrijwilligers en de uitstekende kwaliteit en smaak van de Oudhollandse lekkernijen, die de nacht voor 30 december vers worden gebakken.

De oliebollen met of zonder krenten (ook gemengd is mogelijk) zijn te bestellen vanaf minimaal 10 stuks (prijs 0,60 euro) en de appelflappen (prijs 1,20 euro ) gaan per stuk. De bestellingen dienen zaterdag 30 december te worden afgehaald in de EFC-kantine, sportpark ‘De Zanderij’, Oude Telgterweg 205, Ermelo. Van 10.00 tot 12.30 uur staan vrijwilligers daar met de bestellingen klaar.

De oliebollen en appelflappen kunnen telefonisch besteld worden via Ed Bok, bel of app naar 06-45704690. Het kan nog gemakkelijke via het speciale e-mailadres [email protected]. Daarbij moet duidelijk naam, adres, eventueel telefoonnummer en een duidelijk bestelling worden aangegeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen