DVS’33 kansloos onderuit tegen Quick Boys

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag 2 december de thuiswedstrijd tegen Quick Boys kansloos met 0-3 verloren. De thuisploeg begon dramatisch aan de wedstrijd en kwam een snelle achterstand niet meer te boven.

De Ermelose ploeg zakte naar de negende plaats van de ranglijst met 20 punten uit 13 wedstrijden.

Quick Boys begon scherp aan de wedstrijd en kwam al na 2 minuten op een 0-1 voorsprong. Spits Yordi Teijsse profiteerde optimaal van zwak ingrijpen van de Ermelose defensie en passeerde de kansloze doelman Paul Eppink. Vanaf dat moment liep de thuisploeg eigenlijk al achter de feiten aan.

Dichtbij gelijkmaker
Na 20 minuten werd DVS voor het eerst gevaarlijk, toen een voorzet van Kay Velda via het hoofd van Maurice de Ruiter rakelings voorlangs het doel ging. In de 28e minuut was Basil Camara dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal uit een corner van Daniël van Warven ging net naast.

Als de kippen erbij
Quick Boys bleef met razendsnelle counters voor gevaar zorgen, maar Paul Eppink reageerde enkele malen alert. De keeper van DVS ging echter in de 44e minuut volledig in de fout, toen hij na een houdbaar schot van Reda Kharchouch de bal losliet en Yordi Teijsse er als de kippen bij was om de 0-2 binnen te schieten.

Uitermate zwak
Bij een schot van Kay Velda in de 44e minuut belandde de bal voor het eerst tussen de palen, wat tekenend was voor de uitermate zwakke eerste helft van DVS. Direct na rust leek Yordi Teijsse, de behendige spits van Quick Boys, uit een vrije trap van Delano á Cohen opnieuw te scoren.

Niet afgerond
Scheidsrechter Sanders had echter een overtreding geconstateerd en keurde het doelpunt af. Even later was DVS dichtbij de aansluitingstreffer, maar een voorzet van Haico Epe kon door Daniël van Warven en Benjamin Roemeon net niet worden afgerond.

Rakelings over
De gasten bleven gevaarlijk en schoten net over, net naast of stuitten op de keeper. Na een uur spelen zette DVS aan en kreeg binnen 10 minuten een aantal goede kansen. Invaller Gokan Yasar bereikte Maurice de Ruiter, maar diens afstandsschot ging rakelings over de kruising.

Uit bovenhoek getikt
Na een goed schot van de bedrijvige Daniël van Warven werd de bal door Quick Boys keeper Jesper Hogendoorn uit de bovenhoek getikt en even later kopte Kay Velda rakelings over. Ook Joran van Santen slaagde er niet DVS terug te brengen in de wedstrijd en langzamerhand ebde het Ermelose offensief weg. In de 83e minuut miste Yordi Teijsse een enorme kans op een hattrick, maar even later scoorde hij alsnog zijn derde treffer en bepaalde daarmee de eindstand op 0-3.

Komende zaterdag gaat DVS op bezoek bij Jong Almere City FC, dat met 35 punten uit 14 wedstrijden ruim koploper is, Afgelopen zaterdag werd ACV met 1-2 de eerste thuisnederlaag toegebracht.