Damesteam Pauwervoll Ermelo wint bekerwedstrijd tegen BSV

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft woensdagavond 29 november de bekerwedstrijd tegen BSV uit Beekbergen met 3-0 gewonnen. Daardoor plaatste het Ermelose team zich bij de laatste zestien in de beker.

Pauwervoll miste tegen BSV Karlijn Boonen, maar ging met versterking van Frouwkje Jonker (D2) en Laura Schreuder (MA1) van start. In de eerste set moesten de Ermelose volleybalsters vaak een kleine achterstand goedmaken, maar dankzij een betere service wist Pauwervoll meer druk op BSV te zetten en de set uiteindelijk met 25-15 te winnen.

De tweede set ging het lang gelijk op, maar bij een 15-15 stand kwam de thuisploeg echt op gang, waardoor het ritme bij de bezoekers werd verstoord. De Ermelose dames zetten goed door en wonnen ook deze set: 25-18.

Pauwervoll begon sterk aan de derde set, wat leidde tot een 18-11 voorsprong. Dankzij een sterke opslagserie kwamen de dames uit Beekbergen goed terug, waardoor het nog spannend werd. Uiteindelijk trok Pauwervoll aan het langste eind en won de set met 26-24.

• Zaterdag 2 december staat de competitiewedstrijd tegen Germini dames 3 in Elst op het programma. Het duel begint om 14.00 uur.