FC Horst Ermelo maakt geen vuist tegen Veensche Boys

FC Horst kon vandaag, zaterdag 25 november, geen vuist maken tegen Veensche Boys. De Ermelose ploeg ging voor eigen publiek met 1-2 onderuit. Doordat het hoofdveld was afgekeurd speelde FC Horst op kunstgras.

De Ermelose tweedeklasser staat op de vijfde plaats met 14 punten uit 9 duels.

Na 15 minuten spelen was het FC Horst die de eerste grote kans kreeg. Paul van Prehn raakte de bal echter verkeerd en schoot van dichtbij voorlangs. Vijf minuten later was het aan de andere kant wel raak Een mooie voorzet vanaf de rechterkant werd door de geheel vrijstaande Yannick Bouw knap langs invaller doelman Michael Jansen gekopt. Binnen tien minuten was het weer Yannick Bouw die scoorde.

Spanning terug
Kort voor rust bracht Isa Kiziler de spanning terug in het spel. De bal werd door Veensche Boys uit de zestien gewerkt waarna Kiziler de bal met links ineens uit de lucht op zijn pantoffel nam. De bal verdween in de kruising, doelman Wessel Kroon kansloos latend.

Machteloos
Na de rust was FC Horst in de eerste instantie vooral machteloos. De ploeg van trainer Mark Bakker probeerde wel de aanval te zoeken maar dit leidde niet tot grote kansen. Hoewel in het laatste kwartier meer vuur in de wedstrijd kwam veranderde dit niets aan de eindstand.

FC Horst gaat komende zaterdag op bezoek bij AGOVV. De Apeldoornse ploeg verloor vanmiddag met 0-3 van Scherpenzeel en staat met 6 punten uit 9 duels op de voorlaatste plaats.