Recordaantal jeugdspelers DVS’33 Ermelo op stage bij Betaald Voetbal Organisaties

Foto: DVS'33

De scouts van de Betaald Voetbal Organisaties en de KNVB weten de jeugd van DVS’33 Ermelo zeker te vinden dit seizoen. Een recordaantal jeugdspelers van DVS ontving een uitnodiging voor stage-trainingen bij een betaalde club.

Dit bericht Jack van Santen,Coördinator Opleiding bij DVS’33.

Twee spelers van de JO8-1 selectie ontvingen een uitnodiging van Vitesse voor een aantal Talenttrainingen. Vanuit de JO9-1 ontving één speler een uitnodiging van PEC Zwolle en twee spelers mogen met Vitesse meetrainen.

Twee spelers van de JO11-1 gaan komende weken bij Go Ahead Eagles mee trainen, terwijl er ook één speler bij PEC Zwolle meetraint. Van de JO13-1 ontvingen twee spelers een uitnodiging van de KNVB, district Oost om testwedstrijden te spelen voor Jeugdplan Nederland. Tenslotte werden er ook nog twee spelers uitgenodigd van de JO14-1 ( (JO15-2 bij DVS) voor trainingen van de KNVB .

Een eer
Bij DVS’33 Ermelo worden bovenstaande uitnodigingen in de eerste plaats gezien als een eer voor de spelers en het wordt hen dan ook van harte gegund. Voorzitter Vincent Viester van de Technische Werkgroep Jeugd: “Wij gunnen iedere speler het hoogst haalbare en zullen geen speler tegenhouden bij een uitnodiging . Dat moet je de speler toch gunnen?! Het is een blijk van waardering voor de speler, maar ook voor de Opleiding van DVS’33 Ermelo.

Plan werpt vruchten af
Tegenwoordig wordt er al heel jong gescout door de BVO’s. Het trainingsplan ‘Tweebenig Opleiden’ waar DVS een aantal seizoenen terug mee is gestart werpt duidelijk vruchten af. Trainers krijgen ondersteuning vanuit de club en maar liefst 23 trainers volgden de onlangs intern gehouden cursus techniektraining van Cock van Dijk.“

Trots op uitnodigingen
DVS besteedt veel aandacht aan de trainingen van de jeugd tussen JO7 en JO11, waardoor het niveau van de spelers omhoog gaat. Wij zijn trots op de uitnodigingen voor onze spelers en volgen hen op de voet. En mocht het niets worden bij een BVO of de KNVB, dan zijn zij een mooie ervaring rijker en weten de spelers en hun ouders dat de voetballers ook bij DVS alle aandacht zullen krijgen.“

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen