Kids genieten van groots opgezette voetbalactiviteit FC Horst Ermelo

Foto: PR FC Horst

Dinsdag 17 oktober was er op het sportcomplex van FC Horst, ‘de Adelaar’, een groots opgezette voetbalactiviteit.

Dit bericht FC Horst

Van heinde en ver
Daniel Molenaar, student Landstede, organiseerde samen met een aantal ‘handlangers’ een voetbaltoernooi met aansluitend nog een penalty bokaal wedstrijd voor alle liefhebbers van het voetbalspelletje. 60 deelnemers van heinde en verre (Bodegraven, Apeldoorn, Hooglanderveen) kwamen met hun vriendjes en vriendinnetjes naar de velden op Horst. Allemaal kinderen uit de basisschoolgroepen 5 tot en met 8.

Paris Saint Germain
Zij werden ingedeeld in teams van 5 of 6 man en in poules ingedeeld. Kwam je met een eigen team of wilde je met je beste maatje in één team dan was dat geen probleem. Barcelona, Bayern Munchen, Arsenal, Paris Saint Germain waren zo een aantal van de teams waartegen gespeeld kon worden.

Broodnodige energie
Tijdens de pauze was er limonade en fruit voor de aanvulling van de broodnodige energie. Vier wedstrijden van zo’n 20 minuten vergen tenslotte best wel veel van deze jeugdige deelnemers. Het evenement was niet opgezet voor de prijzen, maar gewoon om een leuke vakantie activiteit te houden voor de kinderen waarin veel bewogen kon worden.

Voetbal-hoogstandjes
En ja, er waren zeker voetbal-hoogstandjes te zien. Prachtige omhalen, fantastische dribbels, schoten in de kruising, snel uitgevoerde één-tweetjes, maar zeker ook formidabele reddingen van de keepers. Vanaf de kant, door aanwezige ouders, opa’s en oma’s en voetbalscouts werden de acties van de Messi’s en Ronaldo’s in de dop flink toegejuicht.

  • Al met al een prachtige voetbalmiddag voor deze kinderen met een lekker voetbalweertje en kon de organisatie terugzien op een geslaagd evenement.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen