Ireneschool Ermelo grote winnaar DVS’33 schoolvoetbaltoernooi

Op de tweede dag van het Schoolvoetbaltoernooi van DVS’33 Ermelo, woensdag 11 oktober, is de Ireneschool de grote winnaar geworden door zowel bij groep 5 als bij groep 6 de eerste plaats te veroveren.

Het breedtesportevenement werd voor de tiende keer gehouden op de velden van DVS.

Met fotoreeks

Groep 5
De winst bij groep 5 ging naar de Ireneschool door in de finale de Klokbeker met 2-0 te verslaan. De derde plaats werd veroverd door het eerste team van de Goede Herderschool 1, door na een 0-0 eindstand tegen de Goede Herderschool 2 de strafschoppen beter te benutten.

Groep 6
Bij groep 6 kwamen 13 teams in actie. In de kruisfinales won de Ireneschool 1 met 2-0 van de Ireneschool 2 en de Goede Herderschool 2 met 2-1 van de Goede Herderschool 1. De Ireneschool 1 versloeg in de finale de Goede Herderschool 2 met 2-1. De Goede Herderschool 1 werd derde door de Ireneschool 2 met 3-0 te verslaan.

Cadeautje van John en Ria Schneider
Ter gelegenheid van het jubileum kregen alle deelnemers een cadeautje van John en Ria Schneider van sportcafé Calluna, die het toernooi vanaf het begin hebben gesponsord met bekers voor de nummer 1 tot en met 4 van de groepen 3 tot en met 6. John Schneider bedankte bij de prijsuitreiking Jack van Santen, die 10 jaar geleden het initiatief nam voor het toernooi en dat sindsdien organiseerde.

Eindklassering en uitslag finalewedstrijden bij groep 5:
1. Irene – 2. Klokbeker, 2-0. 3. Goede Herder 1 – 4. Goede Herder 2, 0-0 (eerste team wint na strafschoppen. 5. Beatrix – 6. Juliana, 2-1. 7. Bernhard – 8. Margriet, 4-0. 9. Juliana 2 – 10. Cantharel, 0-0 (Juliana 2 wint na strafschoppen).

Reacties