Damestrimclub DVS’33 en sponsoren leggen elkaar in de watten

Bedrijven die de Damestrimclub van DVS’33 Ermelo sponsoren kunnen rekenen op een VIP-behandeling. Gisteren, donderdag 6 oktober, werden de sponsoren die de nieuwe outfit mogelijk hadden gemaakt in de watten gelegd met een avondje uit in de Businesslounge van de voetbalclub, en andersom.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Alles uit de kast
Freekje Koopman die ruim 5 jaar terug de Damestrimclub heeft opgericht, had alles uit de kast getrokken om het de leden en de sponsoren met hun aanhang het naar de zin te maken. Zo werd iedereen ontvangen met koffie en gebak, om in de loop van de avond te genieten van een borrel én exquise warme hapjes van Poeliersbedrijf de Vries en Uw Slager van Elten.

De hele avond stralen
De dames van Alouette Schoonheidssalon en Pedicure, Selma de Waal en Rianne van de Pol, zorgden er op hun beurt met een behandeling voor dat belangstellende dames de hele avond straalden.

Nieuwe outfit
De trimclub is voor de zomer dit jaar in een nieuwe outfit gestoken door de volgende sponsoren: Kapsalon Hairstyle, Restaurant Grandcafé Peacocks, Pearle Opticiens, Schoonheidssalon pedicure Alouette, Auto Flevo, VDB recreatiegroep, AGO accountants, Bedruk textiel, Golfclub Dorhout/Mees, Intersport Ermelo en Poeliersbedrijf de Vries.

Aanmelden
Dames die zich willen aanmelden voor de damestrimclub van DVS kunnen contact opnemen met Freekje Koopman via email [email protected] of telefonisch 0341- 553476 / 06-24681550. De dames trimmen iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur. De contributie bedraagt vijf euro per maand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen