Dindoa Ermelo boekt ruime zege in Wezep

Dindoa heeft zaterdag 23 september de uitwedstrijd tegen Rood Wit met 15-24 ruim gewonnen en staat met 6 punten uit 4 wedstrijden op de tweede plaats.

Dindoa begon sterk aan de wedstrijd, maar bij een 1-4 voorsprong het pas gepromoveerde Rood Wit, dat voor het eerst in de tweede klasse speelt, gaf zich niet zomaar gewonnen. De thuisploeg streed voor wat het waard was en kwam terug tot 6-6.

Knokken
Na een periode zonder treffers pakten de bezoekers de draad weer op en liepen uit naar een 7-12 stand bij rust. In de tweede helft ging het beter draaien bij Dindoa en kwam het zeven punten los van Rood Wit: 7-14. Rood Wit bleef knokken, maar de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld. Het werd een mooie 15-24 einduitslag voor Dindoa.

Tevreden
Trainer/coach Houtriet was tevreden: “Een ietwat lastige start, maar vanaf halverwege de eerste helft liep het prima. De ploeg bleef energie leveren en had een prima drive. Verdedigend was het beter voor elkaar dan vorige week. Ook de invallers hebben het goed gedaan.”

Doelpunten
Doelpunten Dindoa: Mark Bronkhorst 6, Aniek Odding 4, Lindsey Verheul 3, Dian Schuurkamp 2, Kasper Velgersdijk 2, Marlon van Diest, Jonathan van der Beek, Sam van der Beek, Jorik Velgersdijk, Tessa Lolkema, Saskia Lieman.

Andere teams
Dindoa 2 won in Putten met 13-15 van De Meeuwen 3 en Dindoa A1 won in Wageningen met 15-19.

Zaterdag
Komende zaterdag komt Top Vroomshoop op bezoek, dat met 3 punten op de vijfde plaats staat. De wedstrijd op sportpark de Zanderij begint om 15.30 uur.