EFC’58 Ermelo scoort punt in wedstrijd tegen Uddel

EFC’58 heeft zaterdag 23 september de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Prins Bernhard uit Uddel afgesloten met een 2-2 gelijkspel.

De Ermelose vierdeklasser begon niet scherp aan de wedstrijd en stond al na 2 minuten met 0-1 achter. Lang kon Prins Bernhard niet van de voorsprong genieten, want 4 minuten later maakte de thuisploeg al gelijk. Na een goede onderschepping rondde Andrew Schuur een combinatie met Gerjan Visser af met de 1-1. Romin Ahmadi miste een minuut later een grote kans om EFC op voorsprong te zetten.

Te mooi
Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het niveau er niet beter op. De thuisploeg miste passie en strijdlust en had geluk, dat Prins Bernhard een 100% kans miste om weer op voorsprong te komen. Romin Ahmadi kreeg opnieuw een grote kans om te scoren, maar wilde het te mooi doen.

Slim ingetikt
EFC begon matig aan de tweede helft en kwam opnieuw achter. De gasten misten vervolgens enorme kansen om de 1-2 voorsprong te vergroten, waardoor EFC in de wedstrijd bleef. Redouan Arian en Ardwin Vreemann waren dichtbij de gelijkmaker, maar het duurde tot de laatste minuut voor EFC langszij kwam. Andrews Schuur stond met een voorzet aan de basis van de 2-2 gelijkmaker, die slim werd ingetikt door invaller Mohammed Kofftour.

Andrew Schuur werd uitgeroepen tot Fysio Ermelo Man of the Match en mocht de fraaie Koping Flora bloemen mee naar huis nemen. Komende zaterdag staat er weer een derby op het programma voor EFC, als het in Garderen op bezoek gaat bij Veluwse Boys.