Kader DVS’33 Ermelo krijgt demonstratietraining van Vitesse

Foto: DVS'33 Ermelo

Op woensdagavond 27 september wordt er op het sportpark van DVS’33 Ermelo een demonstratietraining gegeven over Loop Coördinatie. Dit onderdeel van de voetbaltraining heeft al vele jaren een plek in de trainingsmethodiek van DVS.

Vitesse-trainer
De demonstratie wordt gegeven door Tim Arends, loop-coördinatie-trainer bij Vitesse. De selectie JO13-1/ JO13-2 van DVS zal fungeren als trainingsgroep. Loop coördinatietraining is een belangrijk onderdeel geworden binnen de trainingen van DVS.

Veel meer mogelijkheden
Vaak worden oefeningen gedaan met loopladders, maar er zijn veel meer mogelijkheden om de jeugd momenten van goede loop coördinatietraining te geven. Daarom is er contact gezocht met convenantclub Vitesse om het kader van DVS te informeren en ideeën aan te reiken.

Voetbalvormen
Vaak kunnen er voetbalvormen worden ingebouwd in deze oefeningen, hetgeen goed past bij een voetbalclub als DVS’33 Ermelo. Het gaat deze avond om oefeningen voor alle leeftijden, van JO8 tot en met JO19.

Belangstellenden welkom!

Het programma

  • 19.15 uur: Uitleg door Tim Arends in het clubhuis.
  • 19.45 – 20.30 uur: Demo met JO13-1 en JO13-2 op veld 1.

Daarna afsluiting met vragen en uitleg. DVS’33 Ermelo wil met dit soort praktijkavonden de trainers ondersteunen. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen