Kleuters genieten van Giga Kangoeroedag bij Dindoa Ermelo

Foto: M.P. Beljaars

De kleutergroepen van een diverse Ermelose basisscholen kwamen donderdag 14 september naar Dindoa voor de Giga Kangoeroedag. De kleuters van de Julianaschool, Arendshorst, Bernhardschool, Ireneschool, de Cantharel en De Goede Herder School hadden er zin in.

Na lekker te hebben gedanst tijdens de warming-up gingen de kinderen in groepjes langs een spelcircuit. Er werd fanatiek op de korven geschoten, kat- en muis gespeeld en er was een estafette met hoepels en korven. JOGG like Ermelo trakteerde de kinderen op groente en fruit.

Kangaroeklup
Aan het eind van de activiteiten gingen de kleuters naar huis met een heus Kangoeroediploma en een uitnodiging om de komende drie weken mee te komen sporten op de Kangoeroeklup van Dindoa. De dag werd gesponsord door Univé en de PLUS.

Mini-Kangoeroedag
Studenten van het Morgencollege en Groevenbeek, alsmede ouders en Dindoaleden waren ingezet als begeleiding bij de spelletjes en de groepjes. Vanwege de slechte weersvoorspelling voor de middag heeft basisschool De Klokbeker niet meegedaan. Binnenkort wordt voor deze kleuters een mini-Kangoeroedag op het schoolplein georganiseerd. Jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar zijn van harte welkom om mee te spelen bij de Kangoeroes.

Doe ook mee
Er worden allerlei leuke balspelletjes gespeeld om zo te leren wat ‘korfballen’ is. Op de zaterdagen 23 en 30 september zijn er van 9.00 – 10.00 uur open Kangoeroetrainingen in de zaal van Dindoa aan de Watervalweg in Ermelo. Voor aanmelding of vragen kan een mail gestuurd worden naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen