FC Horst Ermelo mikt op bedrijven als partner bij Beursvloer Ermelo

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Op initiatief van Welzijn Ermelo wordt op dinsdag 26 september Ermelo’s tweede Beursvloer georganiseerd. Ook FC Horst doet mee. Met gesloten beurs denkt de voetbalvereniging bedrijven veel te kunnen bieden, en andersom!

De Beursvloer Ermelo vindt plaats in Chr. College Groevenbeek, tussen 18.00 en 20.00 uur.

Tijdens de Beursvloer ontmoeten bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover.

FC Horst
Zo heeft FC Horst vrijwilligers nodig op diverse fronten. In ruil voor hun medewerking helpt FC Horst de vrijwilligers van bedrijven aan meer naamsbekendheid en de mogelijkheid om de klantenkring uit te breiden. Hoe?

FC Horst licht toe:

“Kom in een t-shirt met reclame (van jouw eigen bedrijf) bij ons een bardienst draaien en maak er een feestje van! Zo krijgt netwerken echt een maatschappelijke betekenis, alleen drink jij geen biertje maar heb je toch leuk potentieel klantcontact.

Vind jij vloggen leuk, filmpjes maken tijdens de wedstrijden op zaterdag of van de trainingen doordeweeks? Zo kun je aan al onze sponsoren laten zien dat jij kan filmen/vloggen en promoten wij jouw bedrijf bij onze sponsoren.

Help jij bedrijven om subsidies vrij te krijgen en verdien jij daar je geld mee? Kom ons helpen en laat zien hoe goed je bent. Wij zullen jouw inzet promoten bij onze sponsoren, wedden dat zij wel oren hebben naar de subsidie-aanvragen die jij kan regelen?”

Ook biedt FC Horst de mogelijkheid voor het gebruik van de kantine gebruiken voor bedrijfspresentaties en/of vergaderingen, het organiseren van een bedrijventoernooi of sportdag voor de medewerkers tot stage-plekken voor verschillende functies.

FC Horst zoekt:

  • vlogger of vlogster
  • fotograaf voor jeugd wedstrijden
  • subsidie aanvraag tijger
  • netwerkers achter de bar
  • penningmeester
  • sportinstructeur ‘Ouder / Kind’ sporten
  • sportinstructeur ‘Peuter voetbal’

Wil uw bedrijf invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Neem dan voor meer informatie contact op met Hanneke Jonkers van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-551678 of email [email protected]

 

Reacties